Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 7-8 λεπτά
Για 2 άτομα
Υλικά
2 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1 κουταλάκι πράσινο πιπέρι
1 κουταλάκι λευκό πιπέρι
Ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Σε ένα γουδί τοποθετείτε τα πιπέρια, το μαύρο, το κόκκινο το πράσινο και το λευκό και τα χτυπάτε καλά μέχρι να θρυμματιστούν.
Τοποθετείτε τις μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε πρώτα με το βούτυρο και στην συνέχεια με ανθό αλατιού και με τα σπασμένα πιπέρια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τις μοσχαρίσιες σπαλομριζόλες για 7-8 λεπτά, συνολικά και από τις 2 μεριές.