Στο κατάστημα μας, θα βρείτε ποικιλία ποιοτικών κρεάτων ελληνικής προέλευσης, καθώς και πλήθος παρασκευασμάτων που δημιουργούμε για εσάς με φαντασία, μεράκι και αγνά υλικά.
Επισκεφθείτε το Κρεοπωλείο ΜΠΟΥΜΠΑΣ και επιλέξτε ποιοτικά προϊόντα και γευστικούς συνδυασμούς για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό σας τραπέζι. 

Οι νέες δημιουργίες του κρεοπωλείου μας, είναι τα χειροποίητα αλλαντικά από 100% καθαρό κρέας, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, τα οποία ωριμάζουν για 3 μήνες κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, στο ειδικό ψυγείο στις εγκαταστάσεις μας. 

 

 

 

 

Μπρεζάολα, το παραδοσιακό σαλάμι της Ιταλίας που παρασκευάζεται από ώριμο βοδινό κρέας,

Coppa: από χοιρινό λαιμό και παρόμοια διαδικασία με αυτή του Prosciutto Crudo, με πλούσιο άρωμα και ντελικάτη γεύση του γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερα με την παλαίωση,

Speck: ένα μοναδικό αλλαντικό που φτιάχνεται από χοιρινή ωμοπλάτη και μπούτι.

Ακόμη σαλάμια παραγωγής μας, από μοσχίδες ελευθέρας βοσκής: Salame casereccio από Χοιρινό κρέας, Salame Truffle από Χοιρινό κρέας, Salame Milano από Μοσχαρίσιο κρέας, και Salame Napoli από Χοιρινό κρέας. 

 

  • Νωπά κρέατα
  • Παρασκευάσματα
  • Ελληνικά παραδοσιακά κρέατα
  • Τυροκομικά Μπούμπας
  • Παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ελληνικά κρέατα άριστης ποιότητας, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κατσίκι, πρόβατο, γίδα, κοκορέτσι, κοτόπουλο, λουκάνικα και σεφταλιές παραγωγής μας, μπιφτέκια, κεμπάπ και άλλα πολλά. Επίσης διαθέτουμε θαλάμους ορίμανσης για τα κρέατα μας.

     

TOP