Γνωρίζει το ηπειρώτικο κρέας από παιδί. Με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο, χωριό στο Πωγώνι της Ηπείρου, ο Γιώργος Μπούμπας, αναμείχθηκε με την εκτροφή των ζώων στα βουνά και τα βοσκοτόπια της περιοχής από πολύ νωρίς. Αυτό ακριβώς τον έκανα να γνωρίζει το κρέας, και να αγαπάει ουσιαστικά αυτή τη δουλεια.

Εκεί, στο Πωγώνι, λειτουργεί από το 1925 μέχρι σήμερα η οικογενειακή φάρμα στην οποία τα ζώα εκτρέφονται στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα, λειτουργείκ και οικογενειακό τυροκομείο.

Ο Γιώργος Μπούμπας, ανήκει στην τρίτη γενιά,  και έχει στήσει ένα μοντέρνο και σύγχρονο κρεοπωλείο που φέρνει ποιοτικά κρέατα από την Ήπειρο στην Αθήνα. Εδώ, βρίσκεις μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα και υγιεινά κρέατα: ελευθέρας βοσκής μοσχάρι, μοσχάρια ελληνικής βραχυκερατικής φυλής, αμνοερίφια, όλα από την οικογενειακή φάρμα, αλλά και κρέατα γαλλικής κοπής, μπριζόλες 45, 68 ή 90 ημερών ωρίμανσης, έτοιμες συνταγές, όπως μαριναρισμένες σε BBQ sauce πανσέτες, μαριναρισμένο κοντοσούβλι με λαχανικά, black angus σε καλαμάκι, cupcakes με κιμά, τυρί και σφολιάτα, μεξικάνικες τορτίγιες με μοσχαρίσιο κιμά και γραβιέρα, κρουασάν από ψαρονέφρι με γέμιση τυριού και πιπεριάς, αλλά και γαρδουμπάκια, κοκορετσάκια, λουκάνικα.

Από το οικογενειακό τυροκομείο έρχονται επίσης εξαιρετικά τυριά, πικάντικη, βουτυράτη γραβιέρα πρόβεια Πωγωνίου, γραβιέρα με επικάλυψη ρίγανη, δυόσμο, μαύρο πιπέρι, καυτερή πάπρικα ή ωριμασμένη σε κρασί. Παράλληλα στο ψυγείο των τυριών μπορείτε να επιλέξετε από μία πλούσια γκάμα επιλεγμένων τυριών από όλη τη χώρα.

Στα ράφια θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα συλλογή από ελληνικά προϊόντα, ζυμαρικά, όσπρια, καθώς και εκλεκτές ετικέτες από σάλτσες για κρεατικά, τόσο ελληνικές όσο και εισαγωγής, σπάνια αλάτια, πιπέρια και μπαχαρικά, καθώς και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών σε value for money τιμές. Επίσης, θα βρείτε, μέλι, μαρμελάδες, λάδι, και πολλά ακόμη deli προίόντα.

TOP